! mr & mrs sOmb !

mencari yang terbaik untuk mengisi kekurangan

Pesta Wau International

Posted by mr. & mrs. sOmb On 10:02 PM 0 comments

Satu pesta yang agak besar telah berjaya dianjurkan di Pantai Genting, Tumpat, Kelantan. 
Pesta ini bermula pada 3/6/2011 dan akan berakhir 
pada 6/6/2011. Pesta ini di anjurkan adalah bertujuan untuk 
 mempromosikan Pantai Genting 
yang sebelum ini kurang 
dikenali oleh dunia luar. Pesta ini adalah 
Pesta Wau.
 Ini adalah langkah drastik yang dilakukan oleh pihak berkaitan 
untuk mempopularkan 
Pantai Genting 
yang baru sahaja siap di ubahsuai persekitarannya.



Saya ada menyediakan beberapa gambar di tempat pesta..



para pengunjung yang sedang melihat layang-layang yang sedang "beraksi"


segelintir pengunjung yang melihat dari jauh..


begitu banyak layang-layang yang dilayangkan...


pelbagai jenis wau yang terdapat di pesta wau kali ini..


tertera KELANTAN di wau yang telah di terbangkan..

Diharap program ini dapat membantu menaikkan nama Pantai Genting di seluruh Malaysia dan kalau boleh biarlah seluruh dunia mengenali Negeri KELANTAN..

berMula suDah EPisod kU....

Posted by mr. & mrs. sOmb On 12:56 AM 0 comments

next week akan start la proses pembelajaran ku bg semester ni..aku da bleh nampak yang sem ni agak padat dengan macam2 aktivit yang bakal dia anjurkan..huhh..
xmenang tangan la aku dibuat nye nati..penat2..tp tu la tanggungjawab yang terpaksa aku galas sem ni..azam sem ni ada dua first sekali nk kejar balik ape yang telah aku hilang sebelum ni [pelajaran]..
ni yang first..second is aku nk establish tol2 DiQMA [kelab akademi CS 113] sebelum aku lepaskan jawatan aku..
malam ni aku baru je lepas meeting ngan MPP td..tengok kat flow yg diorg kasi td agak penat la jgak untuk aku handle..
tp tu la nama lagi tanggungjawab kan..tp insyallah dengan berkat bantuan exco2 aku nati aku ase sume ni akan berjalan lancar..amin..
tu baru azam baru.. ni nk citer lak sal pelajar..sem ni mmg kene struggle tol2 la..
da la aku nk ambik 6 subjek..berat oo...20 jam kredit, byak tu..
KP x bg sebenar ni tp nk try bwak gak sbb aku xnk extend..hmm..aku ase aku boleh buat..
aku yakin ngan diri aku tp susah gak bila org x caye n yakin yang kite leh bawak bnde tu..
cmne erk??any idea...hmm..Ya ALLAH..tlg la hamba Mu ini..berikan la aku kekuatan untuk hadapi semua ni..you all yang baca pun doa2kan aku k..aku ase setakat ni dulu kot...see ya...