! mr & mrs sOmb !

mencari yang terbaik untuk mengisi kekurangan

PanaS hATi!!!!!!!!!

Posted by mr. & mrs. sOmb On 10:51 PM 0 comments

awal2 sem lagi da banyak bala yang aku dapat..huhh..
mana silap aku pun xtau...
first sekali, result u da hancur lebur..
tu aku x salahkan sape2 la sbb aku anggap tu salah aku sendiri..
xpe la aku janji ngan diri aku sndiri aku akan buat balik untuk dapat kan result yang ok untuk cover nati akhir sem insyallah..
second plak masa daftar kat uitm td..ni mmg buat wa panas..
sampai2 je umah sewa, tgok2 sume licin..brg2 sume xde..mmg giler org yg mencuri tu..bodoh tol sampai tuala pun dia curi..kat pencuri aku x marah sgt, yg aku paling marah tuan umah..
sewa byar mahal tp nk letak kunci pun xleh..humm...da la blik aku xde kipas...byar sama ngan org lain tp keselesaan mcm sial...huhh...kepada adik2 junior yang nk cari umah sewa tu, bringat la erk..
jgn main sewa je..
jgn sampai jd mcm aku ni..nasib baik la dapat member sume nye cool2..ni last mmg nk marah org je rasa..duit hilang..smlm seblum tido tgok ade lagi RM 150.00..
masa nk daftar td x chek la igt x hilang, tp lepas g dftar singgah SEVEN E jap then tgok2 da xde..tekejut la aku..da la ptptn x masuk lagi..mmg stress aku gini..
mmg lakhanat tol la..mmg bnyak sgt bala sem ni..Ya Allah..kuat kan la semangat hamba Mu ini..sabar kan la diri ku..
Amin..hmm..mmg panas hati..
now stay kat umah dulu malam ni..esok gerak g cari kasut n baju dulu..
klas ponteng la dulu..hmm..
terpaksa...da la...malas aku nk karang byak2..doa2 la erk si pencuri tu insaf n hantar balik  barang2 kiteorang....

bEst teNGok OraNG......

Posted by mr. & mrs. sOmb On 2:57 AM 0 comments

hmm..sedar xsedar, aku da nk masuk semester 5 buka u ni..da tua aku ni erk..da masuk 20 da pun..igt budak2 lagi,
 mana x nya perangai budak2 tu still 
menyerlah dalam diri aku ni..[perasan muda la plak] 
kihkihkih....xde la, gurau je..hidup ni kene penuh
 ngan gurau senda baru hidup kita x 
tension..4 sem yang da aku lalui selama ni byak memberi aku pengajaran yang berguna..byak bnde baru yang aku da belajar..tp amat sedih bila tgok member2 yang xnk 
ambik peluang tu untuk timba ilmu..aku stdy kat uitm. uitm bermaksud universiti ingin tolong melayu..tapi 
melayu skrg xnk tlg diri diorg sndiri..masing2 rase diri tu hebat..hmm..melayu2..bukan nk rendah kan bangsa sendiri tapi tula 
kenyataan skrg.. ade plak sesetengah 
tu terbabit dalam hal "melayu jatuhkan melayu"..xpatut langsung bnde ni jadi..hmm..tp ni bukan main point untuk entry aku kali ni...kali ni aku just nk bercerita tentang member2 
aku yang da grad..xckup dgn tu, dapat lak cuti 4 bulan..[uitm nak selaraskan balik,tu pasal dapat cuti 4 bulan]..yang jadi mangsa nya aku ni budak2 diploma..terpaksa berkorban kene cuti sbulan je...hampehh tul..tp best la tgok member2 yang da grad tu. at least boleh bagi motivasi kat 
diri sndiri..tgok pakai jubah konvo tu pergh segak nye korang..aku ni xtau la bleh grad x nati..hmm,,result xwape nk gempak..sedih nye...aku da cuba buat yang terbaik tapi xdpt..
tu aku ckp best tgok orang..sbb bila tgok diri sndiri mmg hampeh..punca utama biasa la laki kan..MALAS..tu reason paling utama..tp sejak kehadiran 
mrs sOmb dlm hidup aku, aku da mula rasa berlaku perubahan dalam diri aku..[ke arah kebaikan la]..dia byak bg aku semangat sbb sblum ni aku pernah down giler..dia la yg bangkit kn aku balik..
thanks mrs sOmb. sy hepy tgok dia hepy..hehehe..
[masuk part romantik lak]..tp bila nilai diri sndiri mcm xlayak lak aku ngan dia..aku pun heran nape dia bleh trima aku..
pape puna ku tau dia ikhlas ngan aku n aku pun syg dia..thanks AWAK....21 tahun, aku akn habis diploma..masih jauh perjalanan aku ni..aku da pening untuk mencongak
 masa depan..aku risau aku tkut aku xberjaya dlm hidup di masa depan..tu yang paling aku risau..tapi best tgok org berjaya..terutama kwan2 rapat..bleh belajar jauh2,,sampai oversea..kita ni diploma 
pun xtau kemana lagi..huhhhhh...pape pun doakan kejayaan sy k..sy nk sgt berjaya dan bahagiakan famly sy...ni je kot untuk kali ni...hehehe...
thanks kepada yg sudi membaca entry sy ni..salam....

JERSI THE RED WARRIOR HARGA BORONG

Posted by mr. & mrs. sOmb On 8:43 PM 0 comments

Kelantan FA telah berjaya melangkah ke final piala FA. 11 Jun bakal menentukan siapa  juara piala FA edisi kali ini. Yang unik nye. pertembungan final kali ini adalah di antara jaguh pantai timur iaitu kelantan dan terengganu. lebih kurang 3 minggu sahaja la. Tapi sudahkah anda mempunyai jersi KELANTAN??Jika belum, disini saya ingin mempromosikan jersi kelantan yang berkualiti tinggi tetapi dengan harga yang jauh lebih murah dari harga pasaran

-GRED AAA
-UMBRO SULAM
-HOME/AWAY
-RM 60.00 [TERMASUK POST]
-SAIZ S, M, L, XL, XXL
-KAIN SELESA DI PAKAI



                      HOME                                                                                   AWAY


Jadi tunggu apa lagi??Ayuh, tempah lah sekarang juga kerana kuantiti produk adalah terhad. Gambar adalah barang sebenar. Untuk tempahan, sila isi FORM di ruangan sidebar kanan blog saya atau boleh terus hubungi saya di talian 0132972037.

Jika ingin berurusan dengan ATM :

    - AHMAD ZAHARUDDIN BIN ZAID
   -ACC BANK ISLAM : 03 0270 2059996 8
    -SILA AMBIL GAMBAR SLIP BANK IN DAN UPLOAD DI FORM YANG SAYA SEDIAKAN ITU.

Di kesempatan ini, sama2 lah kita doakan pasukan kesayangan kita agar dapat membawa pulang PIALA  FA bg edisi kali ini..GOMO KELATE GOMO!!!!!!!!!


first date.....

Posted by mr. & mrs. sOmb On 6:53 AM 0 comments

salam..hope sume pembaca sihat2 semua nya..hehe nk share citer skit ni..semalam kan [19/5/2011] aku da buat first date ngan mrs. sOmb aku..hehe..hepy giler kot..mana x nye, first time kuar ngan org pompuan yang tol2 aku syg..tp ade jgak citer2 lucu jd jd masa date kiteorg ni..hehe..first tu mlm sebelum nk kuar date punye la jnji nk date kat satu tempat je..KFC pasir mas tempat tu..nk jadikan citer lucu nye, smlm kiteorg date kat 3 tempat berlainan..jnji da tggal jnji..haha..kat KFC tu ok lagi sbb mkn jgak, tempat kedua date minum air je..hehe..punye la nk lengah kan masa..sbb rindu sgt2 kat sidia so nk duk smpai puas ngan dia..overall mmg hepy sgt dapat kuar ngan mrs. sOmb smlm..thanks a lot..lepas balik ade cter lagi...blik2 dia msj kat sy tye awk nk tau smthing x??? sy da cuak la igt jd pape ke..rupa nye dia nk ckp abg n adik dia perli dia ckp kuat date..mana x kuat nye, dari kol 11 pagi hingga la 5 ptg..lama kan???haha..syg2..tu la gelagat mr & mrs sOmb pada first date kterorg..hehe..pape pun thanks a lot coz da hepy kan sy...

!!!!!!!!!ANDA SURVEY KAMI BAYAR!!!!!!!!!!

Posted by mr. & mrs. sOmb On 4:07 AM 0 comments


ye ke ni??boleh caye ke??tipu la??..Mesti persoalan2 ini akan bermain difikiran u all kan..tol x?? Tp ini la kebenaran yang ingin saya kongsikan dengan pembaca2 semua. Salah satu aset penjana pendapatan TANPA MODAL di internet. Pada mulanya, saya sendiri tidak percaya akan semua ini. Memang mengarut kan. Tapi bila dah join baru saya tahu betapa bagusnya penjana pendapatan ini. Dalam sebulan jika anda aktif menjawab survey yang diberi, tidak mustahil anda boleh menjana sehingga $100 USD. Banyak bukan?? Benda ni I-PANEL ONLINE nama dia. Mungkin masih baru dikalangan newbie dalam dunia internet ni. Amat mudah sistem nya, anda jawab survey kami, kami beri anda mata dan anda boleh tebus mata tersebut kepada ringgit. MASYUKKKKK!!!!!. haha..Masih ragu dengan apa yg dikatakan oleh saya?? Tidak ada sebab untuk saya menipu. Tiada faedah nya pun. Buat penat je saya tulis semua ni jika saya menipu anda sebagai pembaca. Tidak guna anda penat mata membaca panjang lebar jika tidak mencuba. Ini lah salah satu aset penjana pendapatan TANPA MODAL di internet seperti mana yang saya katakan di awal entry ini. Jadi, jika anda berminat anda boleh klik link ini untuk mendaftar http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=650451. Jadi apa tunggu lagi. Ayuh mendaftar lah sekarang juga.


"siapa yang usaha lebih, maka dialah yang akan dapat lebih"

Semua nya terpulang kepada anda. Anda yakin, anda berjaya. Itu sahaja dari saya. Fikirlah yang terbaik untuk diri anda sendiri. Saya hanya ingin "mencari yang terbaik untuk mengisi kekurangan" dan hanya ingin berkongsi kesenangan. Bersama kita mengejar impian.


*sila tinggal kan komen anda.

HOW TO CREATE A FORM INTO YOUR BLOG

Posted by mr. & mrs. sOmb On 3:26 AM 1 comments


contact-form
And below are the steps to make the contact form:
  1. Please, visit http://www.emailmeform.com.
  2. Drop your eyes to the right side of the monitor
  3.  Click Sign up for free
  4. Fill the form available with your personal data:
    First Name : » fill with your first name, example : jaka.
    Last Name  : » fill with your last name, example : tingkir.
    Username   : » fill with your user name. example : jaka25.
    Password    : » fill with your username, example : juralitjungkel.
    Retype Password : » fill with your username again, example: juralitjungkel.
    Your Email  : » fill with your email, example: jakatingkir25@yahoo.com.
  5. Click Sign up.
  6. Website will thank for using their facilities and ask you to check your e-mail you use when signing up for e-mail verification.
  7. Open your e-mail from EmailMeForm. The email shows your new account information.
  8. Click the link given or copy the URL to the address bar browser internet to verify that it is your email.
  9. After the verification process, click the writing click here to go to your control panel account.
  10. Drop your attention to the right side of the monitor and click Create new form.
  11. Here, you should fill in some forms
    Web form Name : » fill with your name, or ignore it (it is already Contact Webmaster).
    Recipients Emails : » fill with the e-mail which will receive the messages.
    Spam Email address : » fill with the e-mail which will receive spam e-mail (junk, ads e-mails or others) or just let it blank if you don’t want to receive spam e-mails.
    Thank you page : » fill with URL address that will contain “Thank You”, example; click this post to see the sample or just write your blog URL if you are confused.
    Number of fields : » don’t change, just keep it 4.
  12. Click next on the right of the web
  13. You should change some filed names as you want, such as; your name becomes Nama, your e-mail address becomes alamat e-mail, etc. Or you can keep them original.
  14. Click next on the right of the web
  15. Click next again
  16. Please fill with your interest ( wow..it is tiring to explain this one) or skip it.
  17. Click next again
  18. Click next again
  19. The web will show the sample of contact form that you have made.
  20. Click finish
  21. Click Get the HTML codes
  22. Copy the code in text area, under the writing Copy and paste this HTML code into your page. The paste them into notepad or other text editors.
  23. finish

    DONE..GOOD JOB!!!!!!
    AFTER THAT, ALL NOTIFICATION OR RESPONSE ABOUT YOUR FORM WILL BE SENT TO YOUR EMAIL.
    THANK YOU.
     LEAVE YOUR COMMENT PLEASE.

MURAH!!!!!!!!!JERSEY KELANTAN [HOME/AWAY]

Posted by mr. & mrs. sOmb On 3:19 AM 0 comments

Seperti yang kita tahu bola sepak Kelantan telah melonjak ke satu loncatan yg amat jauh. Tidak keterlaluan jika saya ingin mengatakan bahawa Kelantan adalah pasukan terkuat dalam liga malaysia buat masa ini. Mana tidak nya, terbaru Kelantan telah melangkah bergaya ke Final Piala FA buat kali kedua dalam tempoh 3 tahun. Tapi minat sahaja tidak cukup, betul tak??.SUDAHKAH ANDA ADA JERSI KELANTAN??Jika jawapan nya belum, disini sy ingin mempromosi kan jersi Kelantan dengan harga yang jauh lebih murah dengan harga pasaran.

-KUALITI GRED AAA
-UMBRO SULAM
-KAIN SELESA DIPAKAI
-RM 60.00 [TERMASUK POST]
-RM 55.00 [TANGAN KE TANGAN]







HOME








AWAY






Barang gerenti puas hati. Sama seperti kain di kedai butik sukan. Gambar adalah produk sebenar. Untuk tempahan boleh hubungi saya di talian 0132972037, ZAHAR @ boleh hubungi saya di http://www.facebook.com/arezahar.





GOMO KELATE GOMO >>> ROAD TO FINAL

Posted by mr. & mrs. sOmb On 6:54 AM 2 comments


[5-1]..APE LAGI YANG BOLEH DIBANGGAKAN OLEH ANAK EMAS FAM??HAHAHA..REKOD BERSIH TRW WARRIOR MUSIM INI MASIH KEKAL DENGAN KEMENANGAN TERBARU KELANTAN YANG MEMALUKAN SELANGOR 5-1..HAHAHA...GLORY2 TRW..

JOM JOIN PENJANA PENDAPATAN TANPA MODAL

Posted by mr. & mrs. sOmb On 1:15 AM 1 comments



sukar untuk dipercayai kan??ye ke buleh dpt income tanpa perlu kluar modal.."nak kncing pun kena bayar 20 sen"..famous kan ayat ni..tp dalam dunia sekarang tiada yang mustahil..ayuh dengar coretan saya ini..dengan hanya klik-klik anda boleh jana pendapatan..percaya la ini bukan main2..anda hanye perlu laptop, internet, rajin, yakin. itu sahaja modal anda untuk jana pendapatan dengan cara ini..sekali lagi sy tegas kan ini bukan main2..ye, dulu sy jgak x yakin ngan bnde ni..demi Allah sy ckp..tp terkejut sy apabila melihat rakan sy yang telah menyertai bnde ni dpt income sehingga RM 800 ringgit dlm masa dua bulan..RM 800 dlm masa dua bulan tanpa keluar modal satu sen pun..hmm..amat berbaloi sy rasa..income sy sekarang RM 145 ringgit setelah 3 minggu sy join bnde ni..tidak guna awak semua baca panjang2 tp xnk join,,xde guna sy berceramah panjang disini jika anda tidak yakin..jadi tggu ape lagi..ayuh sertai sy....untuk keterangan lebih lanjut..hubungi sy di ACCOUNT FACEBOOK sy seperti yang tertera di blog saya..

"REZEKI JGN DITOLAK..SIAPA YANG USAHA LEBIH,PASTI DIA DAPAT LEBIH"

sape nk income mudah..jom baca ni!!!!!!

Posted by mr. & mrs. sOmb On 9:05 PM 1 comments



salam dan hai kepada semua reader hari ni...just nk share ngan korang satu cara untuk jana pendapatan dengan hanya klik2 sahaja..aku pun bermula dgn xpercaya jgak dgn bnde2 ni sume..peringatan, ini bukan perniagaan kerana bnde ni xperlu kluar modal satu sen pun..DEMI ALLAH aku ckp..yg paling penting korang kene minat,rajin,ade facebook or twitter,online hari2 [dlm seminggu 4 5 hari pun da ok]..so boleh la join bnde ni..sekali lagi aku INGATKAN ni bukan perniagaan dan bnde ni xperlu modal satu sen pun..just klik2 je..percaya la ini bukan main2..sape2 yg berkeyakinan sahaja yg akn berjaya..ini bukan OMONG kosong..sape2 berminat boleh la join melalui link ni "http://says.my/arezahar/invite" dan "http://www.churpchurp.com/arezahar/share/churpchurp-invite"[klik je, x rugi pun..DEMI ALLAH aku ckp]..lepas join add aku kat account FB aku then inform kat aku yg korang berminat nk join..aku akn bg detail..sekali lagi aku ckp korang xyah bayar satu sen pun...inform aku k kalau berminat..INI BUKAN MAIN2..aku ckp trus income dia mmg xbesar, tp if korang buat tol2 dan dapat cari kawan2 untuk join bnde ni setakat nk dapat RM 300 free2 sebulan tu mmg cnfirm dpt la..join dulu baru tau k...

sELepas SPM.....

Posted by mr. & mrs. sOmb On 11:38 PM 0 comments

fuhh..kalut tgok budak2 lepasan SPM skrg ni...mana x nye first time kn nk masuk u...hmm..excited la kata kn..tp bila tgok diorg skrg jauh beza ngan student2 dulu..kalau dulu semua kne fikir sndiri..xde pun sibuk2 nk tye org..adakah ini petanda bahawa pelajar2 sekarang sudah tidak boleh berdikari??hope bukan cmtu la..ade sesetengah tu plak da x dpt suruh parent plak g cari org tu cari org ni untuk "ngejah" sbb nk masuk u..dulu org suruh stdy xnk..ni xpasal2 da susahkan mak bapak korang..hmm..ni la generasi muda zaman skrg..semua bnde nk senang..xnk usaha langsung..patut ke semua ni terjadi??kalau nk kata melayu ni malas aku pun melayu..aku pun malas..hahaha...tp tu la, malas2 aku pun still ade lagi kehendak untuk stdy..hmm..aku bersyukur aku dpt smbung stdy..thanks to my all teacher n my parent c0z give me support to get this excellent achievement...kepada korang yg kat luar sana tu yg masih tercari2 jln korang..plih la leklok k..hope u all enjoy your days..bye......

KEPUTUSAN LIGA SUPER 6/5/2011

Posted by mr. & mrs. sOmb On 11:47 PM 1 comments

KELANTAN [2-0] KEDAH


PERLIS [2-1] T-TEAM


SELANGOR [3-2] JOHOR FC


SABAH [2-0] NEGERI SEMBILAN


PERAK [0-0] PAHANG


TERENGGANU [4-0] KUALA LUMPUR


FELDA UNITED [2-0] HARIMAU MUDA



FINAL UEFA 2011

Posted by mr. & mrs. sOmb On 8:55 PM 0 comments

everything has been answered. UEFA final edition of 2011 will find the two champions European football now that fc barcelona vs manchester united. it certainly promises an interesting match. both of them had previously met at the same stage and level two years ago at the Olimpico stadium in rome, italy. The tournament was won by Barcelona2-0 in which the goal scored by Samuel Eto'o and Lionel Messi. This is now the focus is definitely directed to barcelona seen stronger this season compared to less consistent performance from Sir Alex Ferguson's squad. but Guardiola's squad to be vigilant because the red devil has managed to beat the 6-1 Schalke 04 through aggregates.certainly focus on the players focused on two of the young striker Lionel Messi and Wayne Rooney. rooney getting engulfed by the noxious after personal problems and actmore mature by not mixing personal problems with his game. it is certainly troubling defense of barcelona.at the same time, manchester united defense should also be alert to the speed of LionelMessi is able to destroy their dream of winning two trophies this season. However,everything can happen because the ball is round. pele no say "in 30 seconds, anything can happen. " together we look forward to the game later.
My prediction 3-1 manchester barcelona.

more "El clásico" at UEFA...

Posted by mr. & mrs. sOmb On 1:19 AM 0 comments

real madrid or barcelona??which team will confirm the first place for action in the  final UEFA at wembley? initial expectations of course be directed to Barcelona because they have managed totame the real madrid in the first semifinal at the Santiago Bernabeu. Barcelona won 2-0 at the hallowed arena of real madrid and the two goals scored by Lionel Messi is theaward-winning Ballon d'or.but it is still too early to say that Barcelona will win the match today because real madrid still have a chance to qualify for the final at Wembley. we can not underestimate the squadmaurinho possible to make a big surprise in the game today. Guardiola's squad should not be comfortable with the fact that success should be more careful with the tactics to be adopted by maurinho later. whatever, together we shall wait for the results of which will trigger a huge phenomenon in world football today.
I expected real madrid won 3-1.

berbaki 4 perlawanan, machester united dilihat berkemampuan untuk merampas kembali tahkta liga dari seteru utama mereka iaitu chelsea yang dilihat terumbang-ambing dalam mencari rentak sendiri. perlawanan semalam menyaksikan the blues menewaskan spurs 2-1. jaringan lewat permainan oleh kalou sudah cukup untuk chelsea terus memberi tekanan kepada pendahulu liga, manchester united. malam ini red devil bakal mengharungi satu perlawanan mencabar menentang arsenal di STD. emirates. perlawanan ini di jangka mampu memberi impak yg besar kepada manchester united sekiranya mereka tewas. ini kerana chelsea dan arsenal juga masih mempunyai peluang untuk merebut tahkta BPL. tapi mampukah arsenal menghalang kemaraan red devil yg mendapat suntikan semangat setelah menewas kan schalke 04 0-2 di laman lawan 4 hari yg lalu????mampukah pertahanan arsenal mengekang kepantasan chicarito dan kepintaran dua perancang utama dan juga penyerang red devils iaitu giggs dan juga rooney????sama-sama lah kita saksikan malam ini. perlawanan akan berlangsung pada pukul 10.05 malam waktu malaysia. glory-glory for manchester united..go red devil go...