! mr & mrs sOmb !

mencari yang terbaik untuk mengisi kekurangan

first date.....

Posted by mr. & mrs. sOmb On 6:53 AM 0 comments

salam..hope sume pembaca sihat2 semua nya..hehe nk share citer skit ni..semalam kan [19/5/2011] aku da buat first date ngan mrs. sOmb aku..hehe..hepy giler kot..mana x nye, first time kuar ngan org pompuan yang tol2 aku syg..tp ade jgak citer2 lucu jd jd masa date kiteorg ni..hehe..first tu mlm sebelum nk kuar date punye la jnji nk date kat satu tempat je..KFC pasir mas tempat tu..nk jadikan citer lucu nye, smlm kiteorg date kat 3 tempat berlainan..jnji da tggal jnji..haha..kat KFC tu ok lagi sbb mkn jgak, tempat kedua date minum air je..hehe..punye la nk lengah kan masa..sbb rindu sgt2 kat sidia so nk duk smpai puas ngan dia..overall mmg hepy sgt dapat kuar ngan mrs. sOmb smlm..thanks a lot..lepas balik ade cter lagi...blik2 dia msj kat sy tye awk nk tau smthing x??? sy da cuak la igt jd pape ke..rupa nye dia nk ckp abg n adik dia perli dia ckp kuat date..mana x kuat nye, dari kol 11 pagi hingga la 5 ptg..lama kan???haha..syg2..tu la gelagat mr & mrs sOmb pada first date kterorg..hehe..pape pun thanks a lot coz da hepy kan sy...

Categories:

0 Response for the "first date....."

Post a Comment